2011/május/29

Indul a bébicsirke!!!

Gyerekkorom óta szenvedéllyel írok, felnőttkorom óta pedig szenvedéllyel főzök. Ideje volt, hogy összekössem a kettőt és közben ne csak magamat, de remélhetőleg másokat is boldogítsak.
Ha velem tartotok egyszerű recepteket és bonyolult recepteket is olvashattok majd, sok egészséges és nem annyira egészséges kaját és még annál is több édességet próbálhattok ki velem együtt. Azt hiszem nem vagyok egyedül, ha azt mondom, hogy nem akarom egyhangú ételekkel untatni a szeretteimet, és próbálok egy "kis" színt vinni, és talán egy kicsit gourméskodni is a konyhában. 
A gasztromán beállítottság persze nem feltétlenül jelent profizmust, de ez nem is baj, próbálkozok, ízlelek, tapasztalok, fejlődök és közben jókat eszek és jól érzem magam. 
Happy Bday Bébicsirke!!!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bebicsirke.blog.hu/api/trackback/id/tr55409540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
>" page="" />
süti beállítások módosítása