2013/szeptember/16
Lecsó variációk
a Tefal kedvencei
Mielőtt augusztus 17-én elutaztunk nászútra, még olyan igazi, forró nyár volt, de azért a hűvösebb estékből már lehetett érezni, hogy hamarosan vége a jónak. Éppen ezért volt annyira szuper elkészíteni ezt a háromféle lecsót a Tefal-nak, hiszen olyan igazi nyár-illat lett a konyhámban a rotyogó zöldségektől. Ahogy visszanéztem a képeket, az élmény és kicsit a nyár is újra visszatért, és óriási kedvem támadt újra megfőzni őket.
Ha Ti is így éreztek a képek láttán, itt találjátok a Tefal kedvenc lecsóinak - a magyar lecsónak, az olasz peperonata-nak és a francia ratatouille-nak a receptjét, szerencsére még minden hozzávalót megtaláltok a piacokon és zöldségeseknél: http://www.tefal.hu/Tefal+magazine/Hot+topics/Ételpárolás/Pages/Lecsó+variációk
Az elkészítésükhöz pedig a képeken látható Tefal tapadásmentes párolóserpenyőt és lábast használtam.
Magyar lecsó Tefal módra
Francia lecsó - Ratatouille
Olasz lecsó - Peperonata
fotók: Horváth Miklós
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
anima_trix 2013.09.19. 10:27:08
nyeviga 2013.09.26. 23:30:40
Remek receptek, az olaszt tutti ki fogom próbálni! Lehet egy kérdésem? Az evőeszközöket hol hol tudnám megvenni? Annyira szépek :)
bebicsirke 2013.09.27. 00:00:17
nyeviga 2013.09.27. 13:09:14