2012/április/09

Megjelent a PS Magazin tavaszi száma!



Egy negyedéves magazinnál sosem könnyű kiválasztani azt a 3 ételt, ami végül a gasztro rovatba kerül. Először is, mert minden évszak milliónyi szezonális hozzávalót tartogat, amiből még annál is többféle ételt lehet készíteni, másodszor viszont ezeket az alapanyagokat általában elég nehéz beszerezni akkor, amikor a megjelenés előtt hetekkel még nincs is szezonjuk.
Imádom a tavaszt, jön a medvehagyma, a rebarbara, az eper, a spárga....sok sok izgalmas alapanyag, amikkel nem lehet abbahagyni a kísérletezgetést.
A PS tavaszi számának gasztro rovatában a budapesti gourmet, ámde budget ebédlőhelyek világába kalauzoljuk az olvasót, jó pár ötletet adva a fél-egy órás ebéd elköltéséhez a nem szigorúan vett belvárosban. Persze nem mindenki olyan szerencsés, hogy ezen helyek közelében dolgozzon, ezért ők három egyszerűen elkészíthető ebédreceptet is kapnak, amit otthonról vihetnek magukkal a munkahelyükre, ha gourmet fogásokra vágynak a pizzarendelés vagy sarki kifőzde helyett.

Előételként egy tavaszi cézársalátát spárgával és füstölt lazaccal:



Főételként egy medvehagymás bárányburgert céklamajonézzel:



Desszertként pedig egy epres pohárkrémet mentás túróhabbal:



Receptek is jönnek majd szép apránként, de ha nem bírjátok addig, akkor siessetek az újságárusokhoz, és lapozzátok fel a PS gasztro rovatát!
címkék: PS Magazin
2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bebicsirke.blog.hu/api/trackback/id/tr405409458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lívia 2012.04.09. 22:21:51

Nagyon finom lehet mind.

Bébicsirke 2012.04.09. 23:25:37

Azok voltak! Próbáld ki Te is! :)
>" page="" />
süti beállítások módosítása