2012/január/07
Roston sült libamáj, rozés-aszalt szilvás rizottóval
Válságkonyhába csempészett luxus
Mindenki a rossz gazdasági helyzetről beszél, a válságról, a vállalkozások beborulásáról, a leépítésekről...én meg próbálok nem tudomást venni mindezekről és inkább finomakat főzök, és azt veszem észre, hogy a válságot és a túlköltekezést úgy fogom vissza, hogy új ruhák és cipők helyett (na azért nehogy azt higgyétek, hogy képes vagyok 100%-ig visszafogni a divatra éhes énemet, de mégis), inkább új alapanyagokat szerzek be, és egyre mélyebbre nyúlok a pénztárcámban, ha elkap az ihlet egy-egy új fogás terén. Na de még mindig jobban jövök ki, mintha ugyanezeket a fogásokat éttermekben keresném, és azt hiszem még elégedettebb is vagyok a végeredménnyel. A libamájból általában nem lehet csak 1-2 szeletet venni, de a Metróban bele lehet futni ilyen kiszerelésbe, és ha már belefutunk, miért is ne vinnénk haza egyből?
Az alábbi roston sült libamáj igazi villámfogás, ezen a néven is szerepel az aktuális PS magazinban, természetesen egy villámelőétel és egy villámdesszert kíséretében. Úgyhogy erre a lapszámra Villám McQueen-re változtam, mert ha több időm van, az általában több fogást is jelent, és Geri annál jobban örül.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.